Jobba hos oss 2017-12-18T11:01:06+00:00

Dina arbetsuppgifter

I samarbete med FORMA utbildning sökes nu drivna och engagerade dagbarnvårdare som vill få möjligheten att utöva pedagogisk verksamhet inom ramarna av sitt eget hem. Som dagbarnvårdare öppnar du upp ditt hem för en mindre barngrupp bestående av upp till sex barn i åldern 1–5 år. Hemmet ska vara rökfritt och ha utrymme stort nog för lek och vila för samtliga barn. Du har ansvar för att aktivera barnen och stödja varje barn i deras utveckling. Du serverar hemlagad näringsrik mat med hjälp av de matkassar som vi veckovis kommer att leverera hem till din dörr alt. att du hämtar dessa själv vid matbutiken. Du ansvarar även för daglig utevistelse. Du planerar på egen hand dagarna med tillhörande pedagogiska aktiviteter för att ge barnen en trygg, rolig och lärorik vardag inom verksamheten.

Hela vår verksamhet har barnens intresse och individuella behov i fokus. Du kommer därför få pedagogisk handledning och stöd från oss, samt kompetensutveckling genom varierande kurser och föreläsningar m.m. Trots att ditt dagliga arbete kommer att präglas av självständighet kommer du ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i vår verksamhet.

Din profil

Som dagbarnvårdare ska du vara kreativ, glad och ha ett stort intresse för pedagogik och barns utveckling. För oss är det mycket viktigt att du som pedagog är engagerad och upplever arbete med barn som oerhört roligt och givande. Det är även av vikt att du har tidigare erfarenhet av att jobba med eller ta hand om barn i förskoleålder, och/eller har en utbildning inom barnomsorg samt behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Detta för att kunna stödja barnen i deras språkliga utveckling. Om du kan fler språk är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering till denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget

FORMAs pedagogisk omsorg erbjuder små barngrupper i hemmiljö, en trygg omsorg som stimulerar varje barns utveckling och fortsatta lust att lära. Vi har hög ambition att ta tillvara på mångfald och att ge barn förutsättningar för grundläggande respekt och aktning för varje människa oavsett bakgrund. Vi strävar efter att ge barnen förutsättningar till förståelse för varandra och vår gemensamma miljö.

Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta som dagbarnvårdare eller vill du veta mer om oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort. Formuläret fungerar även för dig som är intresserad av vår omsorg för ditt barn.

DAGBARNVÅRDARE

FORMA har för avsikt att etablera familjedaghem i kommunerna Växjö, Uppvidinge, Alvesta, Kalmar och Lessebo. Kontakta gärna oss för närmare information: info@formautbildning.se

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Övrig information som du vill lämna:

Om oss

FORMA är en pedagogisk omsorg som erbjuder små barngrupper i hemmiljö, en trygg omsorg som stimulerar varje barns utveckling och fortsatta lust att lära.
Vi har hög ambition att ta tillvara på mångfald och att ge barn förutsättningar för grundläggande respekt och aktning för varje människa oavsett bakgrund.

Kontakt

FORMA UTBILDNING

BOX 3135
350 43 Växjö

Tel: 0767766672
Mail: info@formautbildning.se