Arbeta hos oss 2018-11-08T16:54:45+00:00

Arbeta hos oss

Är du intresserad av att arbeta som dagbarnvårdare eller vill du veta mer om oss? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig inom kort. Formuläret fungerar även för dig som är intresserad av vår omsorg för ditt barn.

Kontakta oss för mer information: info@formautbildning.se

Om dig

FORMA Utbildning söker dig, som tycker precis som vi, att barn är det viktigaste som finns. Du drömmer om ett arbete med mycket frihet, där du själv till stor del kan vara med och påverka din verksamhet. Att arbeta med barn i åldern 1–5 år tycker du är spännande och utvecklande men framförallt roligt. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med barn ideellt eller professionellt gärna med pedagogisk utbildning. Du ser det som en förmån att få arbeta inom ramarna av ditt eget hem.

Dina arbetsuppgifter

Du ska kunna arbeta självständigt och planera den dagliga verksamheten på egen hand och samtidigt samverka med andra dagbarnvårdare i ditt område. Du är en lugn, ansvarstagande person med god social kompetens. Det är viktigt, då arbetet innebär daglig kontakt med huvudman, kollegor, barn och deras vårdnadshavare.

Du talar och skriver svenska med bra flyt, det är viktigt för att kunna stödja barnen i deras språkliga utveckling. Kan du fler språk är det meriterande.

Sök tjänsten

För att söka tjänsten skickar du ditt CV samt ett personligt brev där det framgår vilka erfarenheter du har av barn till info@formautbildning.se , så att vi kan kontakta dig för eventuell intervju.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Övrig information som du vill lämna:

Jag samtycker här med att FORMA Utbildning behandlar de personuppgifter jag lämnar, i enlighet med GDPR-lagen