Dagbarnvårdare 2017-12-18T10:56:09+00:00

VÅRA DAGBARNVÅRDARE

Söker du ett alternativ till förskola med välutbildade och kompetenta dagbarnvårdare?  Hos oss på FORMA arbetar dagbarnvårdare, tidigare kallat dagmamma, som har utbildning med inriktning mot barn eller erfarenhet av att arbeta med barn i olika åldrar. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling och pedagogisk handledning. Dessutom får varje dagbarnvårdare arbeta i nätverk och regelbundet träffa barn från olika barnomsorger. Små barn kan bara knyta an till ett visst antal människor när de är små vilket är fördel med denna verksamheten. Vårt mål är att varje pedagogisk omsorg ska skapa en trygg och stimulerande miljö för alla barn oavsett förutsättningar och behov.

VIKTIGT FÖR BARNS UTVECKLING

En dagbarnvårdare eller dagmamma som det tidigare hette, är viktig för barnens trygghet och utveckling under sin tid hos oss. De ska ha en väl genomtänkt verksamhet i hemmiljö som ska stimulera och bidra till goda utvecklingsmöjligheter. Alla barn är inte redo för att vistas i större grupper i en annorlunda miljö som på en vanlig förskola. Vissa barn behöver vara i en lugn och trygg miljö med få kamrater runt omkring för att våga ta plats. Våra dagbarnvårdare utgår från vad som skapar välbefinnande, trygghet och utveckling hos varje barn. 

DAGBARNVÅRDARE MED HÖG KOMPETENS

Hos oss på FORMA arbetar dagbarnvårdare som är bosatta i närheten av Växjö, Kalmar och Uppvidinge. De har utbildning med inriktning mot barn eller erfarenhet av att arbeta med barn i de åldrar som finns i varje pedagogisk omsorg. Hos oss erbjuds löpande kompetensutveckling och pedagogisk handledning. Vår pedagogchef och pedagogsamordnare finns till hands och stöttar dagbarnvårdaren, barnen och verksamheten i sin helhet. FORMAs pedagogchef är examinerad och behörig grundskolelärare och vår pedagogsamordnare examinerad och behörig förskolelärare. För oss är det viktigt att varje dagbarnvårdare tar vara på barns kompetenser och tillgodose barns olika behov.

VILL DU BLI EN AV OSS?

FORMA söker ständigt kompetenta dagbarnvårdare för att kunna erbjuda fler barn en trygg barnomsorg i hemmiljö. Vårt mål är att skapa en trygg och stimulerande miljö för alla barn oavsett förutsättningar och behov. Genom att arbeta inom pedagogisk omsorg kan du göra stor skillnad för barns välbefinnande, trygghet och utveckling. Vi har för avsikt att etablera pedagogisk omsorg i kommunerna Växjö, Uppvidinge, Alvesta, Kalmar och Lessebo. Välkommen att kontakta oss vid frågor och mer information och vår tjänst som dagbarnvårdare.

Om oss

FORMA är en pedagogisk omsorg som erbjuder små barngrupper i hemmiljö, en trygg omsorg som stimulerar varje barns utveckling och fortsatta lust att lära.
Vi har hög ambition att ta tillvara på mångfald och att ge barn förutsättningar för grundläggande respekt och aktning för varje människa oavsett bakgrund.

Kontakt

FORMA UTBILDNING

BOX 3135
350 43 Växjö

Tel: 0767766672
Mail: info@formautbildning.se