Dagbarnvårdare 2018-11-08T16:48:30+00:00

Våra dagbarnvårdare

FORMA Utbildning anställer bara dagbarnvårdare som tycker precis som vi, att barn är det viktigaste som finns. Alla anställda inom företaget har utbildning eller erfarenhet av barn i ålder 1–5 år och är godkända efter gällande säkerhetskrav. Detta är för att säkerställa att våra dagbarnvårdare ser till varje barns behov och förutsättningar för att kunna ge dem stöd i deras utveckling och god omsorg. Hos oss genomgår alla nyanställda vår egen introduktionsutbildning för att säkerställa att de har god kännedom om uppdraget. Efter det erbjuds fortlöpande kompetensutveckling. Våra dagbarnvårdare står för en verksamhet som är trygg, lärorik och rolig.

FORMA är en pedagogisk omsorg som arbetar i nätverk. Nätverket består av 4 till 6 dagbarnvårdare i samma geografiska område. Barn och dagbarnvårdare inom nätverket träffas veckovis och leker, utbyter erfarenheter och diskuterar dagliga utmaningar. Barnen lär på så sätt känna dagbarnvårdarna i området och de övriga barnen. Vid kortare eller längre tids frånvaro hos en dagbarnvårdare hjälps de övriga dagbarnvårdarna i nätverket åt.

Personligt engagemang

Hos oss på FORMA Utbildning är det viktigt att alla familjer som väljer oss ska känna att de får ett personligt bemötande och engagemang från i första hand sin dagbarnvårdare men även från oss som huvudman. Välkomnandet ska vara en aktiv handling, alla som kommer till verksamheten, oavsett vem det är, ska alltid känna sig välkommen.

Vill du bli en av oss?

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare! Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar.

Kontakta oss